Петя Георгиева - Логопед и психолог гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Стартира група за развитие "Щастливи деца".
Разработена е за деца от 4-5г до 8-9г. Целта й е да разгърне потенциала на децата,тяхната емоционална интелигентност и социални умения.
Групата ще предостави на децата защитено и сигурно пространство за откриване на нови роли и поведение.
Групата ще е до 10 деца и ще се провежда на модули. След завършването на всеки модул ще организираме срещи за обсъждане с родители. Всеки модул ще съдържа 4 срещи по 60 минути с цена 130лв. При еднократно заплащане - 40лв на участие.
За записване и включване в група е необходимо предварително обаждане на телефон: 02/9789718.

Център за развитие "Самознай" предлага: цялостна терапия за клиенти, търсещи насоки за промени и преодоляване на трудности в живота им. Работата ни се фокусира основно върху индивидуалното консултиране на деца, юноши и възрастни, но организираме групови занимания и семейни консултации. Предлагаме психологическа оценка, когнитивно- поведенческа терапия и психотерапия за управление на стрес, преодоляване на загуба, смърт, страх, тревожност. Обадете се , за да насрочите среща и за да намерите решения на проблемите, които вие и / или вашето семейство имате. Ако имате проблеми, ние имаме решения! И не просто даваме съвети ! Ние използваме кратки и дългосрочни терапии, като включваме една или повече техники за промяна на поведението.

ПРАКТИКА

Петя Георгиева е психолог и логопед в София. В кабинета се извършва логопедична терапия и се оказва психологична подкрепа чрез индивидуален подход. Провежда се логопедична терапия на езикови и говорни нарушения, подкрепа на връзката дете-родител, преодоляване на конфликтни ситуации и противоречия във взаимоотношенията.

Услугите на кабинета включват: диагностични консултации и логопедични услуги, терапия на комуникативни нарушения, терапия на специфични обучителни трудности, психотерапевтична подкрепа.

Член на Дружеството на психолозите в България

СЛЕДДИПЛОМНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ

Консултант по Позитивна психотерапия към ДППТ в България
Игрова терапия за деца и деца със СОП към Институт по позитивна психотерапия
Умения за водене на семинар и работа в група
Обучение в метода Детски Умения
Сертификат за Картинен тест за фонологично осъзнаване /КТФО/ за деца от 4-7 год.
Сертификат за Диагностика и превенция на езика 3-4год.
Скрининг тест за оценка на детското развитие
Детски аперцептивен тест САТ- от OS Bulgaria
Тематичен тест за аперцепция ТАТ – от OS Bulgaria
EMDR терапевт първо ниво
Участия в международни семинари, конгреси и конференции

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.