Натстим ЕООД

logo-natstim

Натстим ЕООД е основана през 2003 г. от проф., маг. фарм. Рахамин Шекерджийски, дългогодишен преподавател във Фармацевтичен факултет-МУ София и специалист в областта на фармацевтичното производство. Фирмата се занимава с научно-производствена и консултантска дейност по създаването, изпитването и внедряването на научно обосновани хранителни добавки.

Фирмата има възможност:
– Да създаде оптимални, ефикасни и безопасни комбинирани състави съчетаващи традиция и наука
– Да намери най-добрите активни субстанции отговарящи на най-високите стандарти
– Да гарантира количествения и качествен състав, който сме отбелязали на етикета на нашите продукти

image_394a79d28c27d2adb308b0f2543df5f9

Основно направление на фирмата е производството на продукти на база на специфични патентовани имуностимулатори получения биотехнологично от БулБио – Национален център по заразни и паразитни заболявания. Екипът е участвал в създаването и производството на широко известните лекарствени имуностимулатори Респивакс и Уростим както и тяхната регистрация в чужбина.

Разполага с малка производствена база, която е сертифицирана по ISO 9001-2008 и HACCP съгласно Европейските изисквания за производство на хранителни добавки. Производственият капацитет може многократно да се увеличи поради договорни отношения с други големи български фармацевтични производители.

Натстим ЕООД е в близко сътрудничество с Военно медицинска академия София, Национален център по опазване на общественото здраве, Национален център по заразни и паразитни заболявания, Медицински университет София с цел разработване на ефективни и безопасни хранителни добавки насочени за употреба както от специфични контингенти (военнослужещи, работещи при химични вредности и др.) така и от широката общественост. По желание на дистрибутори можем да разработим и произведем високо качествени продукти. Активно произвеждаме за редица големи български фармацевтични дистрибутори.

image_b5b1becdc1aa1c6b382284ace4e35e15

Качеството на препаратите се гарантира от високият професионализъм и опит на екипа както и от висококачествените суровини (Naturex Франция, DSM Швейцария, Indena SpA Италия, и много др.). Крайният контрол на готовите продукти се извършва от независими акредитирани лаборатории.

ПРОДУКТИ
– Имунна система
– Сърдечно-съдово здраве
– Мускулно-ставно здраве
– Храносмилателна система
– Уринарно здраве
– Нервна система и психично здраве
– Детско здраве
– Интегративна онкология
– Мъжко здраве
– Детско здраве
– Женско здраве

image_eec1fb93d045ed3ad0919b4883a56ed3

ПАРТНЬОРИ
Фирми, за които се произвежда:
– Чайка фарма АД – Гинко Форс, Ливорзил, Меладорм, Простахелп, Виждан
– БОРОЛА ЕООД – Оксибор форте, Оксибор мемори, Камасутра
– “PHARM-AK” LLC, Азербайджан – Ак тианин- 6 капсули , Аквенол таблетки , Аксед Б ейби инстантен сироп и други
– BioCare, Дания – В процес на разработка на нов продукт.
– БулБио-НЦЗПБ – Дентавакс табл

КОНТАКТИ

Натстим ЕООД
Адрес: гр. София, бул. Черни Връх 47, ет. 4
Тел.: 02/ 9623952; 0885049313
Е-mail:
Web site: http://www.natstim.eu/
find us on facebook

Facebook