Натстим ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Натстим ЕООД е основана през 2003 г. от проф., маг. фарм. Рахамин Шекерджийски, дългогодишен преподавател във Фармацевтичен факултет-МУ София и специалист в областта на фармацевтичното производство. Фирмата се занимава с научно-производствена и консултантска дейност по създаването, изпитването и внедряването на научно обосновани хранителни добавки.
Фирмата има възможност:
- Да създаде оптимални, ефикасни и безопасни комбинирани състави съчетаващи традиция и наука
- Да намери най-добрите активни субстанции отговарящи на най-високите стандарти
- Да гарантира количествения и качествен състав, който сме отбелязали на етикета на нашите продукти
image_394a79d28c27d2adb308b0f2543df5f9
Основно направление на фирмата е производството на продукти на база на специфични патентовани имуностимулатори получения биотехнологично от БулБио – Национален център по заразни и паразитни заболявания. Екипът е участвал в създаването и производството на широко известните лекарствени имуностимулатори Респивакс и Уростим както и тяхната регистрация в чужбина.
Разполага с малка производствена база, която е сертифицирана по ISO 9001-2008 и HACCP съгласно Европейските изисквания за производство на хранителни добавки. Производственият капацитет може многократно да се увеличи поради договорни отношения с други големи български фармацевтични производители.
Натстим ЕООД е в близко сътрудничество с Военно медицинска академия София, Национален център по опазване на общественото здраве, Национален център по заразни и паразитни заболявания, Медицински университет София с цел разработване на ефективни и безопасни хранителни добавки насочени за употреба както от специфични контингенти (военнослужещи, работещи при химични вредности и др.) така и от широката общественост. По желание на дистрибутори можем да разработим и произведем високо качествени продукти. Активно произвеждаме за редица големи български фармацевтични дистрибутори.
image_b5b1becdc1aa1c6b382284ace4e35e15
Качеството на препаратите се гарантира от високият професионализъм и опит на екипа както и от висококачествените суровини (Naturex Франция, DSM Швейцария, Indena SpA Италия, и много др.). Крайният контрол на готовите продукти се извършва от независими акредитирани лаборатории.
ПРОДУКТИ
- Имунна система
- Сърдечно-съдово здраве
- Мускулно-ставно здраве
- Храносмилателна система
- Уринарно здраве
- Нервна система и психично здраве
- Детско здраве
- Интегративна онкология
- Мъжко здраве
- Детско здраве
- Женско здраве
image_eec1fb93d045ed3ad0919b4883a56ed3
ПАРТНЬОРИ
Фирми, за които се произвежда:
- Чайка фарма АД - Гинко Форс, Ливорзил, Меладорм, Простахелп, Виждан
- БОРОЛА ЕООД - Оксибор форте, Оксибор мемори, Камасутра
- “PHARM-AK” LLC, Азербайджан - Ак тианин- 6 капсули , Аквенол таблетки , Аксед Б ейби инстантен сироп и други
- BioCare, Дания - В процес на разработка на нов продукт.
- БулБио-НЦЗПБ - Дентавакс табл

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.