Медицински център „Фемина М“ – гр. София

m_clinic_1

Кратко представяне на нашето лечебно заведение, което е регистрирано като „Медицински център” с предмет на дейност „Осъществяване на спициализирана извънболнична медицинска помощ с разкрити до 10 /десет/ легла за наблюдение и лечение до 48 часа.

Основната медицинска дейност, която осъществява МЦ е в сферата на „Акушерство и гинекология” и „Оперативна гинекология”. За Вашето здраве ще се погрижат д-р Жанна Колева д.м. и д-р Марта Дончева. За удобство на дамите от „всички възрасти” сме разкрили прием от специалисти по следните специалности:

1. Вътрешни болести и кардиология; д-р Спаска Григорова
2. Анестезиология и реанимация; д-р Антоанета Войнова
3. Ендокринология и болести на обмяната; д-р Стефан Димитров
4. Фетална ехокардиография /детски кардиолог/; д-р Наталия Евтимова
5. Мамология; д-р Младен Младенов
6. Съдова хирургия; /прием жени и мъже/ д-р Тодор Георгиев
7. специалист по съдова медицина и разширени вени д-р Ангел Радев

За вашия комфортен престой в нашето лечебно заведение ще се погрижат акушерки Райка Велинова и Виолета Телбизова.

Лечебното заведение разполага с модерна техника за образна диагностика, видеоколпоскопия, както и хирургична амбулатория за минимално инвазивна хирургия и диагностика /почасова хирургия/. Едно от малкото лечебни заведения, които покриват „ЗЛАТЕН СТАНДАРТ” в гинекологията и извършват рутинно офис хистероскопия /без анестезия/, диагностична хистероскопия и хистерорезекция.

При нас можете да разберете какво представлява бримковото изрязване на патологичната Зона на Трансформация LEEP (Loop Electrosurgical Excision Procedure) или LLETZ (Large Loop Excision of the Transformation Zone).

SAMSUNG Кратка информация свързана с минимално инвазивен метод на диагностика, а именно хистероскопията ще Ви бъде поднесен под формата на въпроси и отговори в материал подготвен от д-р Марта Дончева – акушер гинеколог, с квалификация по хистероскопия и хистерорезекция.
Медицинският център работи с висококачествена ендоскопска техника на фирмата Щорц, която е една от водещите в областта на лапароскопската и хистероскопска хирургия ,с високо ниво на безопасност. Операциите се извършват с помощта на фина оптическа система, която позволява директна визуализация, на влагалището и маточната кухина при хистероскопията, и на коремните органи при лапароскопията.

Хистероскопията във въпроси и отговори

Хистероскопията е миниинвазивен метод за изследване на цервикалния канал и маточната кухина, при което се визуализират и вътрешните отвори на маточните тръби. Изследването се извършва с тънка тръба, в която се вкарва оптика, свързана чрез оптичен кабел с камера и монитор.

Диагностична /офис/ хистероскопия – 200 лв

Прочети повече…

15487

Разширени вени – безкръвни методи за лечение на разширени вени

Страдате ли от разширени вени, които променят качеството Ви на живот? Страхувате ли се да направите първата крачка и да посетите съдов специалист, предполагайки, че ще Ви препоръча операция?

Вероятно много от Вас все още не знаят: разширените вени вече не означават непременно операция!
Какво представляват разширените вени?

Прочети повече…

При необходимост от болнично лечение, големи гинекологични операции и водене на раждане /естествено или оперативно/, „МЦ Фемина М АИСМП” ООД е в договорни взаимоотношения с ПСАГБАЛ „Св. София”ЕАД, МБАЛ „Св. София”АД и СБАГ „Свети Лазар”. МЦ има сключен договор за съвместна работа със следните лаборатории: „Цибалаб”, „Геника”, „Карилаб”.

Дружеството няма сключен договор с НЗОК!
Има сключен договор с ОЗОФ ДОВЕРИЕ ЗАД и УНИКА БЪЛГАРИЯ.
Издава всички необходими документи за Здравни фондове и болничен лист.

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петък
09.00 до 19.00

Данни за контакт:
Гр.София, Столична община, район „Витоша”, код – 1618, ул. „Вихрен” № „45А”
Координати:
East 23° 16’ 29” Longitude
North 46° 39’ 54” Latitude

За връзка с лечебното заведение и предварително записване на час:
тел.: +359 885 202 311
имейл: office@mclinic.bg

Предварително записване на час при д-р Марта Дончева се извършва на:
тел. № +359 888 77 69 44
имейл : doncheva@mclinic.bg

ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ

Медицински център „Фемина М“ – гр. София
Адрес: гр. София, ул. Вихрен 45А
Тел.: 0885 202 311

Facebook