Медицински център Св. Димитър, София

40062
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински център Св. Димитър, София е създаден през 2001 година, като през периода на съществуването му са изградени два медицински центъра в столицата – в центъра и в квартал Бояна.

Първият се намира в непосредствена близост до Институт за спешна помощ Пирогов, като в него (освен акушер-гинеколози) работят медицински специалисти в областите вътрешни болести, очни болести, УНГ и урология.

Вторият е създаден праз 2010 година и се отличава с действащите в него кабинети на акушер-гинеколог, детски гинеколог, интернист, ендокринолог, уролог, мамолог.

Оборудване в Медицински център Свети Димитър, София
Оборудването в Медицински център Свети Димитър, София е на най-високо ниво. Тук се следват всички новости в областта на акушер-гинекологията и медицината.



Уредите за диагностика са:
- 2D ехограф
- 3D ехограф
4D ЕХОГРАФ
- Ехограф с цветен доплер
- Видеоколпоскоп
- Трансректална и трансвагинална ехография
- ЕКГ
- Фетален монитор

Обслужване на пациентите в МЦ Свети Димитър
Екипът специалисти в МЦ Свети Димитър работи изцяло в полза на пациента. Именно поради тази причина обслужването на пациентите е организирано в затворен цикъл.

Акцентът на дейността е акушерството и гинекологията и всички услуги, свързани с тях – профилактични гинекологични прегледи, женска консултация, 4D ехография и т.н.

Тук бременните жени могат да се чувстват напълно спокойни, тъй като грижите за очакваното от тях дете са поверени на едни от най-добрите специалисти в съвременно-оборудван гинекологичен кабинет.

Тук жените могат да бъдат уверени, че прегледите и консултациите са на високо ниво, а последващото лечение – в полза на цялостното здраве на организма им.

Партньори на МЦ Св. Димитър в областта на медицината:
МБАЛ Света София, лаборатория Лора, лаборатория ЦИБАЛАБ, лаборатория на IV-та ГБ, лаборатория Геника, д-р Илиев – патолог и др.

ГАЛЕРИЯ


КОНТАКТИ
МЦ Свети Димитър, Бояна
Адрес: гр. София, кв. Бояна, ул. Кумата 8
Тел.: +359 2/ 419 3080, +359 897 092 944
Работно време:

  • Понеделник – Петък: 08:30 – 20:00 ч.
  • Събота: 09:00 – 14:00 ч.
  • Часовете за преглед и консултации в МЦ свети Димитър, квартал Бояна се осъществяват с предварително записване.


МЦ Свети Димитър, Център
Адрес: гр. София, ул. Яков Крайков 1, ет. 1, ап. 1
Тел.: +359 2/ 953 1901; +359 2/ 480 6969; +359 2/ 480 6970, +359 897 092 945

Работно време:

  • Понеделник – Петък: 08:30 – 17:00 ч.
  • Събота: с предварително записан час
  • Часовете за преглед и коонсултации в МЦ свети Димитър, София – Център се осъществяват с предварително записване.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.