Мария Русева – Боуен терапия, Реджуванс и кранио-сакрална остеопатия Стара Загора

bowtechlogo_large
Холистична, нежна, неинвазивна и ефективна грижа за здравето

 Боуен терапия – Австралийската техника “Bowtech”® е уникална форма на нервно-мускулно възстановяване. Тя въздейства не само чрез нервната система, но и чрез лимфната и кръвоносната системи. Известна е с ефективността си при проблеми с вътрешните органи, както и с намаляне на времето за възстановяване. Тя се основава на теорията, че щом веднъж се постигне цялостна релаксация на тялото, започва процес на възстановяване на неговото равновесие и хармония, посредством присъщата му вътрешна способност да се справя само с всеки проблем, било то на физическо или психическо ниво.

Състояния, които се повлияват много добре от Боуен терапията са:

- Мускулно-скелетни и ставни проблеми: замръзнало рамо, травми от пренапрежение, проблеми с тазобедрените стави и колената, навяхване на глезените, болки в гърба, ишиас, гръбначни изкривявания, всякакви спортни травми;
– Проблеми с вътрешните органи, стомашно-чревни разстройства;
– Безплодие у жените, кисти на яйчниците, фиброми, разстройство на имунната система;
– Емоционален дисбаланс, напрежение, стрес, депресия, синдроми на остра или хронична умора;
– Дихателни проблеми – бронхиални и астматични симптоми; Стрес и синдром на хроничната умора, Алергии и сенна хрема
– Емоционален и хормонален дисбаланс, Мозъчен и сърдечен удар;
– Авто-имунни заболявания, алергии;
– Мигрена и други видове главоболие;
– Нощно напикаване;
– Неврологични проблеми, инсулт, Паркинсон, шокови състояния и още много други…

 Реджуванс – Холистична, мануална техника за терапия на лицето без серуми, кремове или електрически ток. Тя е нежно, ефективно докосване, което оживява и подмладява изражението на лицето, като същевременно осигурява цялостен релакс на тялото и усещане за повишен жизнен тонус и настроение, свързано с по-добро здраве. Резултатите от Реджуванс на физическо ниво са сравними с оперативния лифтинг на лицето, но без рисковете от странични ефекти, с които последният е свързан.

 Краниална остеопатия – Краниалните и функционални техники работят с фините движения и ограничения на тялото. С внимателен и подкрепящ подход към болка и ограниченията, черепните и функционални техники имат за цел да направят така, че напрежението да се разсее с бързина, която съответства на вашата неврологична и кръвоносна системи. По този начин резултатите от лечението настъпват с темпове, с които тялото ви може да се справи, без никаква принуда.

Движенията, усещани от остеопатите по време на краниалната терапия са свързвани с Трауб-Херинг-Майер вълните (циклични вълни в артериалното налягане), вазомоторни промени и динамиката на флуидите в мускулите и ставите и гръбначния мозък. Ползите от черепната манипулация се проявяват в намаляване на главоболие, мигрена, нарушения на зрението и болки, както и намаляване на болката и ограниченията на темпоро-мандибуларната става , болки в гърба и врата.

КОНТАКТИ

Мария Русева – Боуен терапия, Реджуванс и кранио-сакрална остеопатия Стара Загора
Адрес: гр. Стара Загора, ул. Сава Силов 80, офис 7
Тел.: 0888260002, 0879260002
Е-mail: