Мария Няголова - психодрама терапевт гр. Добрич

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Образование : „Педагогика” със специализация по социална педагогика, „Психология” със специализация по клинична и консултативна психология
Стаж : като психотерапевт – 10 години
Квалификации :
Позитивна психотерапия – психотерапевт и водещ на групи /сертификат от МА – Варна/
Обучение по психодрама при д-р Давид Йерохам и д-р Евгени Генчев /фондация Психотерапия 2000/ приходрама терапевт и водещ на терапевтични групи.

Психотерапевтична област
 : Психологическо консултиране и психотерапия с деца и семейства. /проблеми, свързани с развитието, взаимоотношенията в семейството, емоционални проблеми след развод, проблеми със злоупотреба с  вещества, конфликти и др./
Индивидуално консултиране  и психотерапия  за възрастни – тревожност, депресивни състояния, паническо разстройство, проблеми в общуването,  травматични преживявания, емоционална нестабилност  и др.Групова психотерапия и личностно развитие в група със средствата на психодрамата.
Цени на услугите, които предлага : 25-30 лв. за терапевтична сесия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.