Кентамед гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТКЕНТАМЕД е добре позната марка сред лекарите и дистрибуторите на електрохирургическо оборудване в много страни по света. Фирмата е създадена през 1992 г. като частна фирма с основен предмет на дейност в областта на развитието, обслужването и поддръжката на медицинско електронно оборудване. КЕНТАМЕД е производител на апарати и аксесоари за електрохирургия с приложение във всички дисциплини на медицината, стоматологията и ветеринарната медицина. През последните години фирмата успешно извоюва своето място и сред световните лидери в производството на радиочестотни електрохирургични апарати, често наричани “радионожове”.
АМБУЛАТОРНА ХИРУРГИЯ
ESU-Dento1-300x193
KENTAMED ESU-dento – 60-ватов монополярен модел, специално разрабoтен за нуждите на стоматологията.
1ME1-300x189
KENTAMED 1ME – Цифров 100-ватов монополярен модел с микропроцесорно управление. Подходящ за амбулаторна хирургия, изключително популярен сред гинеколози и дерматолози.
1E1-300x193
KENTAMED 1E – Цифров 100-ватов биполярен модел с микропроцесорно управление. Подходящ за малка, амбулаторна и ветеринарна хирургия.
ЗА ОПЕРАЦИОННИ ЗАЛИ
hARTT300_small1-300x194
hARTT4001-300x193
Фамилия от четири модела с максимална мощност съответно 200, 250, 300 и 400 W, предназначени за голяма хирургия в операционни зали. Отлична работа във водна среда. Подходящи са за лапароскопски операции. hARTT 400 дава възможност за биполярно рязане в среда на солен разтвор с приложение в ТУР, артроскопия и др. Апаратите са изключително подходящи за лепене на кръвоносни съдове.
Моделите са базирани на разработената от нас технология hARTT (Hardware Adjusted Response to Tissue Type – хардуерно регулирана реакция на апарата спрямо тъканното съпротивление). Тази технология разчита на голям брой товарни характеристики, вградени във всеки модел. Всяка товарна характеристика има уникално поведение при настъпване на термични промени в тъканта. Освен това, тези характеристики се контролират само от хардуер, което ги прави изключително надеждни.
РАДИОЧЕСТОТНА ХИРУРГИЯ
RF-1001-300x191
KENTAMED RF100 4 MHz – Цифров 100-ватов биполярен радиочестотен електронож, опериращ на 4 MHz. Характерен с изключително мека коагулация и фино рязане. Подходящ за гинекология, УНГ и дерматология.
RF-B1-300x192
KENTAMED RF-B 4 MHz – Високотехнологичен апарат, опериращ на 4 MHz. Характерен с изключително мека коагулация и фино рязане с голям резерв на мощност и разнообразие от режими. Способен да извършва лепене на кръвоносни съдове. Подходящ за дерматология, хирургия, пластична хирургия, гинекология, проктология и др.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.