Д-р Славомир Кондов, д.м. – Специалист неврохирург град София

photo_big_390

Д-р Славомир Кондов-дм, извършва прегледи по НЗОК и платени прегледи и консултации  в УМБАЛ“Света Анна“гр.София./кабинет №20,ет.1/.
Д-р Кондов въвежда в неврохирургичната практика в България ултразвуково базираната невронавигация. По-негова идея в Токуда Болница започва провеждането на ендовазални процедури в неврохирургията.
През 2015г. печели наградата „За професионализъм в медицината“ от Националните медицински награди и е номиниран за лекар на годината. Провежда първите курсове за начално хирургично обучение на студенти по медицина и по интраоперативна ултразвукова диагностика в неврохирургията. Провеждал е курсове и специализации В САЩ, Япония, Корея, Норвегия, Испания, Германия и Великобритания.

Славомир Кондов е член на Българското дружество по неврохирургия, пълен индивидуален член на Европейската асоциация по неврохирургия, индивидуален член на Световната асоциация по Хирургия на гръбначния стълб, кандидат член /2016/ на Американската асоциация по неврохирургия, редовен участник в симпозиумите на Walter E. Dandy Neurosurgical Society, председател на дружеството на БЛС при болница „Токуда“ и създател на първото частно неврохирургично отделение в рамките на лечебното заведение.

Лекар на годината 2016.

ДЕЙНОСТИ

– Невронавигация, неврохирургия и спинална хирургия.
– Хирургично лечение на съдовите заболявания на мозъка.

КОНТАКТИ

Д-р Славомир Кондов, д.м. – Специалист неврохирург град София
Адрес: гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Димитър Моллов 1
Тел.: 0884933144
Е-mail:

Facebook