Д-р Светлана Нанова – педиатър гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТД-р Светлана Нанова е специалист детски болести в град Варна. Доктор Нанова предлага точна диагностика, адекватно назначаване на вида лечение, индивидуално отношение към пациентите и консултации и морална подкрепа за родителите.
Като специалист по детски болести, доктор Нанова се занимава с проследяването на физическото и нервно-психическо развитие на децата, диагностика и лечение на заболявания при тях. Индивидуалният подход и професионалното отношение към пациентите, правят доктор Нанова предпочитан детски лекар. Лекарят извършва и наблюдение на кърмачета и новородени: измерване на тегло и ръст, имунизации, ваксинации.
Доктор Нанова е педиатър с богат опит в областта, както и с множество квалификации и следдипломни курсове: ендокринология, детска кардиология, хранене и диетика, респираторни алергии и детска пулмология.
ЛЕЧЕНИЕ


Д-р Светлана Нанова е педиатър от Варна, който предлага лечение на детски заболявания.
Лечение на детски заболявания – д-р Светлана Нанова
  • наблюдение на развитието на новородени и бебета
  • поставяне на имунизации (ваксиниране)
  • следене на тегло, ръст и правилното развитие при деца от всички възрасти
  • издаване на направление за преглед при специалист
  • избор на вида лечение на детските болести – конвенционално, медикаментозно и др.
  • профилактика на здравословни проблеми при деца
  • амбулаторни прегледи
  • прегледи на деца с хронични заболявания
Профилактични прегледи за гръбначни изкривявания и наднормено тегло.
  • консултации по детско диетично хранене
Профилактична дейност по програма Детско здравеопазване.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.