Д-р Сашо Кастрев – Невролог гр. Благоевград

FullSizeRender

Д-р Сашо Кастрев е специалист по неврология.

Практикува в МДЦ Рубидент в град Благоевград. Той диагностицира и лекува нервни болести чрез електроенцефалография и доплерова сонография.

Като специалист, д-р Кастрев извършва прегледи, диагностика и лечение на нервни болести. В своята работа, той извършва електроенцефалография и доплерова сонография с цветен доплер при лечение на периферната и централната нервна система – епилепсия, инсулти, паркинсонизъм, мозъчно-съдови заболявания.

Електроенцефалография
Електроенцефалографията е метод за контрол и откриване на: тумори на мозъка, възпалителни и съдови заболявания, епилепсия, мигрена, инсулти, главоболие с неизяснена причина. Този вид изследване е безвредно и безболезнено, чрез него няма опасност от заразяване и е сравнително евтино изследване на мозъка. В малко от случаите не дава ясна представа за огнището на заболяване.

Неврологичен кабинет
Д-р Сашо Кастрев е Заместник-началник отделение в МБАЛ Пулс АД. Отделението, в което работи, разполага с Електроенцефалограф, Доплеров сонограф, Електромиограф и друга модерна апаратура. Медицинската техника дава възможност за точна и бърза диагностика на неврологичните заболявания. Отделението по неврология има сключен договор с НЗОК за извънболнична и болнична медицинска помощ. Здравноосигурените лица имат безплатен достъп до медицинските услуги, предлагани в МБАЛ Пулс АД.

За предварително записвне на час за преглед – тел. 073/ 880755

КОНТАКТИ

Д-р Сашо Кастрев – Невролог гр. Благоевград
Адрес: гр. Благоевград, ул. Трети Март 42
Тел.: 073/ 880755; 0889318865

Facebook