Д-р-Радица Алексовска - НАБИРА НОВИ ПАЦИЕНТИ - личен лекар гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Радица Алексовска е общопрактикуващ лекар в град Варна. Завършва медицина през 2006 година.
В професионалното си развитие д-р Алексовска е била заместник на общопрактикуващи лекари в област Варна в периода 2006 - 2017 г., и асистент и преподавател в Медицински университет – Варна в катедра „Анатомия, хистология и ембриология“.
От 2017 година открива собствена лекарска практикаАИППМП „ИХТУС РЕМЕДИУМ“ - Варна.
Практическите и научните интереси на д-р Алексовска са в няколко медицински области – вътрешни болести, ревматология, педиатрия, фитотерапия и диетология. Д-р Алексовска е член на Български лекарски съюз.
Д-р Радица Алексовска предлага грижа за цялото семейство, която включва:
- амбулаторни прегледи
- профилактични прегледи
- диспансерни прегледи
- детски консултации
- домашни посещения
Доверете се на грижите на д-р Радица Алексовска.


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.