Д-р Петър Русев - Хирург гр. Пловдив

22041
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петър Русев е специалист по хирургия. Практикува в УМБАЛ  Пълмед   и в Юнион Клиник  град Пловдив. Д-р Петър Русев е  коремен хирург , с богат опит в областта на болестите на стомаха , дебелото черво , жлъчният мехур , хернии на предна коремна стена  Профилиран в диагностика на правото черво и неоперативно, безкръвно лечение на хемороиди и анални фисури. Лапароскоппска хирургия .
Биографични данни:
Биографични данни : от 2008 до 2012 г. ординатор във Военна Болница гр.Пловдив
2012 до момента ординатор в УМБАЛ Еврохоспитал.
Специализации: 2005 година 3 месеца Университетска клиника гр.Кьолн Германия по лапароскопско ( безкръвно) лечение на херния и болести на дебелото черво.
2009 година съосновател на Юнион клиник Пловдив и до момента управител . През клиниката са преминали и упешно са излекувани в рамките на 15 минути
без анестезия и съществена болка над 5000 пациенти с вътрешни хемороиди 1 до 3 та степен.
2010 специализация в Румъния за миниинвазивна хирургия на ранни тумори на ректум .
2010 година 3 месечен курс по инвазивна гастроскопия и колоноскопия УМБАЛ Пловдив , от тогава практикуващ ендоскопист.
2011 специализация в Румъния за миниинвазивно лечение на фистули около ануса .
2011 специализация Виена за лечение на констипация и инконтиненция с иплантиране на стимулатор на сакраният плексус SNS.
2011 година специализация в Дания за интраректанлна ехография и лечение на доброкачествени заболявания на ануса и ректума.
2014 година курс за лазерно лечение на хемороиди и перианални фистули.
2015 година специациализация в Холандия и Белгия за профилактика и лечение на напреднали тумори в коремната кухина с Интраперитонеална Хипертермална Химиотерапия HIPEC .
2015 година съосновател на първата в България програма за лечение на перитонеална карциноматоза . Същата година програмата е стартирана и са извършени първите 32 процедури , като така отпада нуждата тези пациенти да търсят високоспециализирана помощ извън страната.
2017 година като продължение и допълване на лечебните възможности при напреднала карциноматоза стартира за пъви път в България вътрекоремно лечение с аереозолна химиотерапия PIPAC.
Повече информация за тези процедури ще намерите на посочените сайтове по-долу.

 

www.union-clinic.com


www.pipac.bg

 

hipectreatment.com


Член на :
БХД , IASGO , ESCP , EDS .
Съавтор в множество публикации .
Професионална насоченост :
Лечение на злокачествени заболявания на коремните органи , специален интерес към лечение на туморите на яйчниците , матката , дебелото черво , тънко черво , стомаха .
Лапароскопска ( безкръвна ) хирургия на жлъчен мехур . Неоперативно лечение на заболяванията на ануса  хемороиди фисури .
Безкръвно лечение на хернии .
Прегледи в медицински център  на УМБАЛ Пълмед и  Юнион клиник Пловдив.

Допълнителни контакти

Юнион Клиник Пловдив
гр. Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 143, вх. Д, ет. 1

Тел:032 250 333, 032 250 332

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.