Д-р Николай Цонев – Ортопед травматолог София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Николай Цонев е ортопед-травматолог с висока квалификация и натрупан опит и е главен административен лекар в Първа травматологична клиника към УМБАЛСМ Н.И Пирогов в София.

Завършва медицина в МУ София. Придобива специалност Ортопедия и травматология в Институт Н.И Пирогов.
Специализира в Швейцария и Австрия.
Член е на АО Травма-България и БОТАДЕЙНОСТ


  • Минимално инвазивна хирургия
  • Минимално инвазивно протезиране на тазобедрена става
  • Протезиране на колянна става
  • Протезиране на тазобедрена става
  • Лечение на травматични увредиКОНТАКТИД-р Николай Цонев – Ортопед травматолог София
Адрес: гр. София, бул. Ген. Тотлебен УМБАЛСМ Н.И Пирогов, ет. 8
Тел.: 02 915 44 57
E-mail: nick_tzonev@ abv.bg
До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.