Д-р Катя Захариева - Кожни и венерически болести гр. София

32833
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Катя Захариева е основен изследовател в множество клинични проучвания за новостите в лечението на
хронични кожни заболявания : псориазис , атопичен дерматит и витилиго.

През месец ноември , ще провежда безплатни прегледи за псориазис и атопичен дерматит в кабинета по кожни болести на 28 ДКЦ . Дните и часовете ще се определят допълнително.

Специалист с повече от 20 години опит в прегледи и лечение на кожните заболявания, специализации и курсове в България и множество Европейски конгреси и обучения в областта на естетиката - поставяне на хиалуронови филъри, ботокс, мезотерапии, конци, антицелулитни процедури, процедури за лице с апарат Wish Pro - електромагнитен лифтинг на лице.




Специалност дерматология  и венерология

  • Лечение с течен  азот
  • Електрокоагулации
  • Дерматоестетика - филъри, ботокс, мезотерапия
  • Химически пилинги
  • Дерматоестетични апарати  - радиочестотен лифтинг, CО2 лазер
  • Акупунктура
  • Скенар терапии

Работно време:
Понеделник - 08:00 - 13:30
Вторник - 13:30 - 19:00
Сряда - 08:00 - 13:30
Четвъртък - 13:30 - 19:00
Петък - 08:00 - 13:30

ЗА ПАЦИЕНТИ С ВИТИЛИГО И ПСОРИАЗИС, И АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ
1. Psoriasis е хронично кожно заболяване , с автоимунен произход , много често се провокира от стресови фактори , свързано е и с други заболявания като метаболитен синдром, захарен диабет , в до 40 % от случаите с псориазис на кожата се развива и псориатичен артрит.

За лечението на пациенти с Psoriasis vulgaris и Arthrithis Psor.,са регистрирани в България и успешно се използуват биологични молекули. За да бъде включен в тази терапия НЗОК има изисквания , най- важният критерий е площта и тежестта на засягане – индекс
PASI,той трябва да е ≥ 20, има и други показатели като - отсъствие на инфекции : туберкулоза , хепатит В , хепатит С, HIV .и др. Важно!!! Всички необходими изследвания и консултации необходими за включване и поддържане на лечението не се издават от ОПЛ.
Пациенти , които са с по-леко протичащ Psoriasis,могат да бъдат включени в програма за лечение чрез перорална форма.
Лечението е безплатно за пациентите .

2. За пациенти с Atopic dermatitis:
За най-малките пациенти – новородени , кърмачета и малки деца - успешно лечение с омнибиотици , това е истинска революция за лечение на атопичен дерматит.

3. За пациенти с Витилиго
Витилигото е хронично кожно заболяване засягащо 1 % от хората , причината е недостатъчно изяснена , смята се че витилиго е автоимунно заболяване . В 70 % от случаите се проявава във възрастта между 20- 25 години . То е придобита дерматоза , проявяваща се със зони от кожата без наличие на пигмент т.нар. „бели петна”, много често е със симетрично засягане.
За пациенти с витилиго - включване в програма за лечение , която е безплатна за пациентите.
По всички въпроси касаещи Вашите пациенти с кожни заболявания , можете да звъните на телефон : 0879338108 или по мейл: zaharieva_doctor@abv.bg- Д-р Катя Захариева - дерматолог

Д-р Захариева работи и със здравни фондове

ДОПЪЛНИТЕЛЕН АДРЕС:

гр. София, ДКЦ Софиямед Люлин, бул. „Джавахарлал Неру“ 23

Вторник и четъртък от 08:00 до 12:00 след предварително записване на час на регистратура.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.