д-р Иван Велев - Уролог гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иван Велев е началник отделение по урология в УМБАЛ „Софиямед“. Той има 27 години професионален опит като уролог и андролог.
Утвърден специалист е в операции при заболявания на бъбрека, уретера, пикочния мехур, простатната жлеза и външните полови органи, в трансуретрална и лазерна хирургия на долния уринарен тракт и в ендоскопско лечение на заболяванията на горния уринарен тракт.
Като андролог д-р Велев лекува проблеми, свързани с мъжкото безплодие, като прилага съвременни методи на лечение на стерилитет при мъжете, ултразвуково изследване на мъжка полова система.
В сексуалната медицина той се занимава с диагностика за мъжка импотентност, лечение на еректилна дисфункция, оказване на съдействие за специализирани медицински консултации в областта на сексуалната медицина.
Д-р Велев членува в EAU - European Assocation of Urology. Член е и на Българско Урологично дружество.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.