Д-р Димитринка Желева – Гинеколог гр. София

19929
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Тук ще получите професионални съвети за вашия избор как да се грижите за Вашето здраве и какво е необходима да направите при започване на бременност или възникване на проблеми от гинекологично естество. В кабинета можете да получите интересуващата Ви женска консултация,гинекологичен преглед, необходимите изследвания и профилактика. По договор със Здравната каса можете да получите необходимия гинекологичен Консултации надеждна профилактика и качествено лечение.


Този кабинет е оборудван съгласно изискванията на закона за работа със Здравната каса, работи с материали на утвърдени световни производители и се намира в ЖК „ЛЮЛИН”бл. 232 в отделен вход.

ЛИЦЕНЗ

Завършва медицина в МУ „Иван П Павлов” гр Пловдив;
Защитава специалност апо акушерство и гинекология в МА-София
Започва лекарския си стаж като акушер – гинеколог в АГ отделение на районна болница Ивайловград до 1984 г;
До 2001 г работи като акушер-гинеколог в 26 поликлиника ЖК Люлин гр София;
Специализирала в I-ва АГ болница „Света София” и МА – майчин дом.
Специализации: ехографска диагностика, колкоскопия и онкогинекология.

ПРЕГЛЕДИ
д-р ЖЕЛЕВА
акушер-гинеколог
работи със здравната каса
по работен график:
понеделник: 8.30 -12.30
вторник: 13.30 -18.30
сряда: 17.30 -19.00
четвъртък: 13.30 -18.30
петък: 8.30 -12.30

Забележка:
Посочения работен график се изисква при подписване на договор със здравната каса.

При необходимост от свободен преглед освен в посочените от графика часове можете да определите час и дата на мобилен телефон 0888616464

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.