д-р Боряна Атанасова – общопрактикуващ лекар Добрич

medik

Като общопрактикуващ лекар, Боряна Атанасова извършва прегледи и лечение на деца и възрастни. В своята работа, доктор Атанасова се грижи за хронично болни пациенти и извършва наблюдение на кърмачета и новородени.
В медицинският кабинет, личният лекар извършва имунизации, ваксинации, измерване на тегло и ръст и други медицински дейности. В кабинета на доктор Боряна Атанасова се провежда детска консултация.

Малка част от консултацията включва: проследяване на физическото и нервно-психическото развитие на детето, проследяване правилното хранене на детето, профилактика на рахит, анемия, хипотрофия и затлъстяване. За вашите деца, като общопрактикуващ лекар, доктор Атанасова извършва задължителни и препоръчителни имунизации и назначава различни изследвания. Медицинският кабинет на доктор Атанасова ще намерите в град Добрич – ДКЦ 2 и с.Ведрина.
Той е оборудван с модерна терапевтична и диагностична апаратура.

За качеството на медицинските услуги, допринасят богатият опит на специалиста и модерно оборудване. Медицинският кабинет на Атанасова, отговаря на хигиенните изисквания за диагностика и лечение.
Доктор Боряна Атанасова предлага индивидуално отношение към всеки пациент. За най-малките пациенти, тя осигурява максимален комфорт и удобство.

Приемно време ДКЦ 2

Понеделник и четвъртък – 8.30 – 10.30 ч.
Сряда 14.30 – 16.30 ч.

КОНТАКТИ

д-р Боряна Атанасова – общопрактикуващ лекар Добрич
Адрес: гр. Добрич, бул. 25 -ти септември 68 - ДКЦ 2 ,каб. 207
Адрес: с. Ведрина
Тел.: 0899 809 980