Д-р Айлин Шеф – Дерматолог София

DMS_2134

Д-р Айлин Шеф, дм е специалист по Кожни и венерически болести. Завършва медицина в Медицински университет- София през 2007г. като Първенец на випуска с награда „Златен Хипократ“. През 2017 г. защитава докторска степен към Медицинския факултет на Университет Комплутенсе – Мадрид (Испания) с дисертационен труд, посветен на приложението на лазерните и светлинни системи в дерматологията. Има придобита магистърска степен по „Здравен мениджмънт“.

Д-р Айлин Шеф специализира в престижни университетски клиники и центрове в Испания, Австрия, Франция, Великобритания и България. Специално сертифицирана е за работа с лазери и светлинни системи за естетични цели, както и за провеждане на специфичното и високо информативно изследване на съмнителни кожни образувания, наречено дерматоскопия.
Д-р Айлин Шеф е автор и съавтор на над 40 научни публикации в български и международни специализирани научни списания и сборници, има множество участия в национални и международни конгреси и обучения като лектор и демонстратор.

Дейности:
– Лечение на заболявания от областта на клиничната, педиатричната и естетичната дерматология
– Дерматоскопия- метод за по-детайлно оглеждане на повърхностните слоеве на кожата и оценка на пигментните образувания по нея – бенки и други образувания

Лазертерапия:
– лазерен рисърфисинг –лазерно подмладяване на кожата, свиване на порите
– Лечение на белези ( от акне, постоперационни, травматични и от изгаряне)
– Laser Genesis- при розацея, дифузна червенина на лицето, червени белези от акне
– Премахване на неестетични кръвоносни съдове по лицето и краката
– Лазерно обезкосмяване
– Филъри
– Ботулинов токсин
– Мезотерапия
– Лечение на хиперпигментни нарушения (мелазма)КОНТАКТИ

Д-р Айлин Шеф – Дерматолог София
Адрес: гр. София, ул. Академик Естатиев Гешов 38
Тел.: 0887 96 45 95
find us on facebook