Д-р Айлин Шеф - Дерматолог София

23728
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Айлин Шеф, дм е специалист по Кожни и венерически болести. Завършва медицина в Медицински университет- София през 2007г. като Първенец на випуска с награда „Златен Хипократ“. През 2017 г. защитава докторска степен към Медицинския факултет на Университет Комплутенсе – Мадрид (Испания) с дисертационен труд, посветен на приложението на лазерните и светлинни системи в дерматологията. Има придобита магистърска степен по „Здравен мениджмънт“.

Д-р Айлин Шеф специализира в престижни университетски клиники и центрове в Испания, Австрия, Франция, Великобритания и България. Специално сертифицирана е за работа с лазери и светлинни системи за естетични цели, както и за провеждане на специфичното и високо информативно изследване на съмнителни кожни образувания, наречено дерматоскопия.

Д-р Айлин Шеф е автор и съавтор на над 40 научни публикации в български и международни специализирани научни списания и сборници, има множество участия в национални и международни конгреси и обучения като лектор и демонстратор.

Дейности:

- Лечение на заболявания от областта на клиничната, педиатричната и естетичната дерматология
- Дерматоскопия- метод за по-детайлно оглеждане на повърхностните слоеве на кожата и оценка на пигментните образувания по нея – бенки и други образувания

Лазертерапия:

- лазерен рисърфисинг –лазерно подмладяване на кожата, свиване на порите
- Лечение на белези ( от акне, постоперационни, травматични и от изгаряне)
- Laser Genesis- при розацея, дифузна червенина на лицето, червени белези от акне
- Премахване на неестетични кръвоносни съдове по лицето и краката
- Лазерно обезкосмяване
- Филъри
- Ботулинов токсин
- Мезотерапия
- Лечение на хиперпигментни нарушения (мелазма)





До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.