Дерматологична клиника Дерма Вита гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дерматологична клиника Дерма Вита залага на световно утвърдени технологии и апаратури. Правило за нас е всяка година да получаваме минимум една нова апаратура. В Дерма Вита може да откриете всичко от сферата на съвременната естетична и клинична дерматология. Разполагаме и с богата гама от козметични процедури, грижещи се за вашия релакс и тонус.

Екипът на клиниката се състой от висококвалифицирани лекари дерматолози, специализирали в множество специфични сектори на дерматологията. Първо правило за екипа ни са прецизността и вниманието към всеки пациент, т.к. индивидуалният подход е ключ към правилното лечение. Дерма Вита разполага с отделни сегментирани кабинети за максимален комфорт на пациентите: кабинет „Радиочестотен лифтинг“, кабинет „Лечение на акне“, кабинет „Лечение на капиляри и венички“, кабинет „Козметична дерматология“, кабинет „Извайване на тяло“, Манипулационна, кабинет „Релакс“.
Технологиите в дерматологичната клиника са сред най-добрите в света: Tattoo Star Effect R; IPL; Excel V /KTP u Nd:YAG лазери/; Acoustic Waves; Exilis; Диоден лазер /MeDio Star/; Лимфостим; Erbium лазер и фракциониран Erbium лазер; LED терапия; UV кабина.< Клиника Дерма Вита“ се намира на 5 мин. от центъра на София. Локацията й е на достъпно, тихо и спокойно място. Сградата е с големина от 1000кв.м., разполага с всички удобства и съвременен урбанистичен архитектурен подход. Няма нужда да мислите за паркиране, т.к. на ваше разположение е личният ни паркинг. До клиниката се стига по бул.„Черни връх“, в една от преките преди „Околовръстен път".
Един от първите дерматолози у нас, които поставят началото на естетичната дерматология такава, каквато я познаваме днес, е д-р Катя Паскова. Професионалният си път започва непосредствено след 1989г., когато завършва медицина в гр. Пловдив. Започва работа като педиатър, но практикува едва 8 месеца. Взима решение да последва голямото си желание да се занимава с дерматология. Благодарение на това започва практика по специализацията си в Трета градска болница в София, където работи близо 8 години.
С опита, който д-р Паскова е натрупала през годините, в началото на новото хилядолетие създава свой бранд с името „Дерма Вита“. От 2001г. д-р Паскова упорито започва да развива клиника Дерма Вита, която днес е добре позната и реализирана изцяло в дерматологията – обща и естетична. През всички тези години дерматологичната клиника се обособява като професионално медицинско средище, където д-р Паскова помага на хиляди хора всяка година. Правило на клиниката е непрекъснато да се стреми към новаторство и прецизност. Всеки месец специалистите посещават различни обучения, които допълват набора от взискателни знания и опит. За да предлага най-модерните методи в дерматологията Дерма Вита инвестира в най-добрата лазерна технология. Екипът на клиниката е професионално обучен за работа с лазерна техника, пригодена за дерматологични нужди.
Д-р Паскова счита, че професионалното отношение е базирано на непрекъснато обучение и себеусъвършенстване. Поради това свое убеждение притежава редица специализации от цял свят и всяка година прибавя по няколко нови към портфолиото си. Освен това членува в Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD).
В името на естетиката д-р Паскова не е почитател на суперкорекциите, които често изглеждат гротескни. Философията й на специалист дерматолог включва убеждението, че красотата преди всичко е хармония в пропорциите и е допустима всяка корекция, но с мярка. Вярва, че кожата ни е нашата външна обвивка и е огледало на случващото се в нас. Най-големият човешки орган е  безпрецедентен „глашатай“  на процесите в организма.
В свободното си време д-р Паскова обича да пътува, увлича се по цветарство и открито признава страстта си по интересната кухня. Опитва се да се храни правилно и залага най-вече на био продукти. Силно убедена е, че усмивката е най-мощният двигател на красотата и младостта.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.