Денонощна Клиника Медикус Алфа

atlas-marica

Професионализмът на специалистите и високите медицински технологии са визитна картичка на Клиника „Медикус Алфа-Пловдив“. Философията, която изповядваме, е перфектната организация, създадена в интерес на бързо и качествено обслужване на пациента, при непрекъснат режим на работа.

Болнично лечение
Клиника „Медикус Алфа“ е с традиции във въвеждането на иновативни технологии и практики. Само през последните няколко години са внедрени нови медицински технологии даващи на пациентите ни възможност за ранно и прецизно диагностициране и най-съвременно лечение на различни, в това число и злокачествени заболявания в сферата на урологията, лицево-челюстната хирургия и орална хирургия, денталните заболявания. Прилагаме също модерни клинични практики в общата хирургия, пластичната хирургия, лапароскопската и миниинвазивната хирургия, ортопедията. Имаме разработени собствени методологии за лечение на заболявания в сферата на урологията и лицево-челюстната хирургия, както и при лечението на алкохолна зависимост.

Консултативни кабинети
Клиника „Медикус Алфа“ разполага със специалисти от всички специалности, и при спешност може да осигури консултация по всяко време на денонощието в широка гама от медицински направления. Основните ни болнични специалисти консултират и в медико-диагностичния център в специалностите обща, пластична хирургия, ортопедия, урология, лицево-челюстната хирургия и орална хирургия, денталните заболявания.

Диагностичните възможности са сред най-добрите в страната. Клиника „Медикус Алфа“ е единственото лечебно заведение, което разполага с апаратура и специалисти за таргетна биопсия при съмнения за рак на простата, апарат за VEL-scope диагностика при риск от рак на устната кухина, а ехографията на млечна жлеза и щитовидна жлези, мускули и сухожилия се извършват с последно поколение 3D ехограф с най-висока резолюция.

Дентално медицина и Орална и лицево-челюстна хирургия
Денталният ни сектор е единствения в страната, разположен в рамките на болничен стационар, което осигурява непрестанен интердисциплинарен контрол. Това е от особено значение при лечението на деца с проблеми в развитието, възрастни хора с увреждания и/или с хронични заболявания, както и при по-мащабни процедури, изискващи екипна намеса от лицево-челюстен хирург, висококвалифициран дентален лекар и анестезиолог с познания в премедикацията и анестезията при орални и лицево-челюстни манипулации и операции.

Медикус Алфа – Пампорово
Филиалът на „Медикус Алфа“ е ситуиран в два центъра в рамките на курорта. Травматологичният  център се намира на ски-пистите, в сградата на Планинска спасителна служба  към БЧК. Оборудван е с рентгенов апарат и всички необходими медикаменти и консумативи за оказване на  травматологична помощ. Терапевтичният център е разположен в централната част на Пампорово, в комплекс „Роял Хаус“. Оборудван е с модерна апаратура и всички необходими медикаменти и консумативи за неотложна помощ при най-честите състояния.

Дейности:

Пловдив
ул.“Велико Търново“ 21

тел.: +359 32 634463;+359 32 624881
мобилен: +359 896661171
medicusalpha@yahoo.com

Пампорово

тел: +359 892 20 20 19 – Медицински център в комплекс „Роял Хаус“
тел: +359 892 20 20 23 – Медицински център в база Студенец на ПСС на БЧК
тел: +359 892 20 20 18 – Логистика ( целогодишно )

КОНТАКТИ

Денонощна Клиника Медикус Алфа
Адрес: гр. Пловдив, ул. Велико Търново 21
Тел.: +359 896 661 171, 032 634 463, 032 624 881
Е-mail:
Web site: http://medicusalpha.com/