Възстановителен Център за Здраве

8840
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Център за Здраве гради върху опита на други подобни институции, които работят в държави като Украйна, Австрия, Португалия, САЩ„ Мексико и много други. Ние сме убедени, че Създателят ни е дал природни средства и методи за лечение, които работят по-добре от конвенционалните лекарства. За разлика от популярните хапчета природните методи щадят органите и, когато са прилагани правилно, нямат странични ефекти.

В нашият Център за Здраве гостите ни имат възможността практично да следват стъпките към по-добро здраве по време на престоят си при нас. При нас ще научите също и много практични рецепти и принципи за по-добро хранене и по-здравословен начин на живот.

Ако имате здравословен проблем и търсите помощ за преодоляването му с природни средства, то пакет ЗДРАВЕ е за вас. След направена лекарска консултация, ще ви бъде изготвена лична възстановителна програма, която ще включва всички онези процедури, от които имате нужда. Нашето желание е вашето ЗДРАВЕ. Нашата мотивация е вашето ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Пакет ОТДИХ е за хора,  които за здрави и търсят смяна в средата, както и за такива, които желаят да научат повече за здравословния начин на живот.  Включените процедури в пакета са основно релаксиращи. В случай, че изберете този пакет, и държите да повишите броя процедури, може да направите това, срещу съответното заплащане.

За хора, които са заети, и нямат много време, но търсят кратка почивка в здравословна среда са пет-дневните пакети РЕЛАКС или VIP. Предоставят възможност да се откъснете от ежедневието и се насладите на релаксиращи процедури. Ще останете възхитени от вкусната, здравословна храна, уроците по домашна кулинария и здравни идеи за вас и семейството ви.

Повече информация за пакетите може да намерите в сайтът ни в секция „Контакти“.

Заболявания, пти които бихме могли да помогнем:   

                Артрити

  • Хипертония
  • Сърдечно-съдови заболявания
  • Диабет
  • Белодробни болести
  • Алергии
  • Никотинова зависимост
  • Депресия
  • Стомашно-чревни заболявания
  • Стрес
  • Наднормено тегло
  • Болки в гърба
  • и някои други !

Отзиви  от пациенти:

Тук ми направиха прекрасни билкови чайове. Специално за бронхита и дихателните пътища. Спрях да кашлям, преди кашлях постоянно. Лекарите ми казаха, че кашлицата ми е в следствие на алергия. Оказа се, че когато дойдох тук и бронхите се изчистиха, аз оздравях напълно.
Н.С., Израел 

Храната е толкова вкусна, очаквах с нетърпение всяко хранене. Беше разнообразна, различни вкусове. Дори само гледайки към нея изглеждаше толкова апетитно. Определено ще ми липсва, като се прибера. Лекциите всички бяха интересни, на различни теми. Чувствам се много по-отпочинала.
Р.Л., Англия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.