Денонощна Ветеринарна клиника Вяра, Надежда, Любов гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Екипът на Денонощна Ветеринарна клиника Вяра, Надежда, Любов се състои от ветеринарни лекари, които са високо квалифицирани.
Тъй като ветеринарната медицина е сложна, а пациентите рядко могат да кажат къде ги боли са необходими изследвания, които са рутинни в хуманната медицина.
Екипът препоръчва когато посещавате Ветеринарната клиника, кучетата да са на повод, а агресивните и с намордник; котките, гризачите и екзотичните пациенти да са в транспортни чанти или кутии, а не в сак или кашон.
Всички прегледи, манипулации и терапии се заплащат на момента. При оперативни намеси предварително се заплаща цялата сума или 50% от нея, а преди началото на интервенцията собствениците подписват протокол за информирано съгласие.

Единствената ветеринарна клиника с кувьоз.

ДЕЙНОСТИ:
1.ПРЕГЛЕДИ (профилактични, диагностични и специализирани)
2.ВАКСИНАЦИИ
3.ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ
4.МИКРОЧИПИРАНЕ
5.ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
6.ЕКГ
7.ЕХОГРАФ
8.ИНХАЛАЦИОННА АНЕСТЕЗИЯ
9.МОНИТОРИНГОВО СЛЕДЕНЕ
10.КИСЛОРОДНО ОБДИШВАНЕ
11.ХИРУРГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ С ЕЛЕКТРО НОЖ И ТЕРМОКАУТЕР
12.СКАЛЕР ЗА ЗЪБИ
13.СТАЦИОНАР 24 часа
14.ПОДСТРИГВАНЕ

Клиниката предлага голямо разннобразие от профилактични, ежедневни и лечебни храни, аксесоари и козметика за вашите любимци.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.