Брей за мазане - чудото на бай Димо

32317
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ


“За още по-упоритите шипове в петите опитах какво ли не. То не бяха инжекции и нагревки, от които ми се смъкна кожата, то не беше зеле, листа от репей, нишадър, тамян, нафталин, йод със салицилов спирт и аналгин, лимони със сода, катран с нишадър и лук и т.н., и т.н. Кожата на петите е груба, “гьон”, не пропуска реагентите, да не говорим за дебелия поне два пръста слой плът. Тази част не случайно е един от най-нечувствителните участъци от тялото.
Резултатите надхвърлиха и най-оптимистичните ми очаквания. Започнах терапия с бай Димовия препарат “брей за мазане”, който аз лично произвеждам. Не само втриване, а обилно намазване и покриване с найлон за цяла нощ, или за няколко часа. И, ей Богу, резултатите надхвърлиха и най-оптимистичните ми очаквания. Вече безпроблемно тренирам без страданията, които ме съпътстваха десетилетия. За тези мои успехи при лекуването на шипове научаваха все повече хора. Имах интервю и във в. ”Доктор”, което се появи и в агенция БЛИЦ. Изведнъж заваляха обажданията от цялата страна, а и от чужбина. Явно в. “Доктор” се чете по целия свят. И има защо, разбира се. Имах обаждания от Италия, Гърция, Испания, Щатите и чак от Канада. Не е за вярване. Хората живо се интересуваха от свойствата на билката брей и дали може да им помогне спреят”, разказва Николов.
Преди тези публикации, а за щастие и след тях, вече има десетки случаи с хора, които след третиране на шиповете на коленете, петите, врата и гръбнака, са почувствали облекчение. Тоест, спреят от брей им е премахнал страданието.
Шипът е заболяване на опорно-двигателната система. Състои се във формиране на ново костно образувание върху съществуваща кост. Заболяването е характерно за по-възрастните хора и е по-често срещано при тези, които се занимават с физическа работа. Основните причини за появата му са неправилно хранене, изкривяването на гръбначния стълб (сколиоза) и травмите. Други фактори, които засилват болестта, могат да бъдат простудни заболявания и нарушаване на обмяната на веществата. Шиповете са заболяване на ставите, свързано с артрит, при което израстването на нови кости може да притисне нерви и кръвоносни съдове, което може да доведе до обездвижване и деформация. Най-често засегнати са тазобедрените и коленните стави, гръбначният стълб, петите, вратът и раменете. Съпроводени са с болки, които може да са от слаби до силни, в зависимост от мястото и общото състояние. Понякога се образуват подутини под кожата и мускулни спазми. В много случаи лекарите са на мнение, че шиповете не се лекуват. Въпреки това при някои от тях може да помогне хирургична намеса.

Статии
Васил Николов от Димитровград: Докоснах се до живата легенда Дийпак Чопра
http://www.blitz.bg/article/38659
Васил Николов: Излекувах шиповете си с билки, след като бях опитно зайче!
http://www.blitz.bg/article/32426
Васил Николов – Маратонеца: Да бягаш десетки километри с шипове в петите, е лудост
http://www.blitz.bg/article/36571
Васил Николов - Маратонеца на 65 г.: Маратонското бягане е особено жесток спорт!
http://retro.bg/sport/vasil-nikolov-strongmaratonetsa-na-65-gstrongnbspmaratonskoto-byaganenbspe-osobeno-zhestok-sportbr-nbsp_6279.html
Васил Николов – Маратонеца: На 64 г. съм, но станах републикански шампион на маратона в Пловдив!
http://zdrave.to/lica/1243-vasil-nikolov--maratoneca-na-64-g-sym-no-stanah-republikanski-shampion-na-maratona-v-plovdiv-
Пътешественикът хаджи Васил Николов-Маратонеца: Пробягал съм над 100 000 километра на 5 континента
http://www.glas.bg/98574/pteshestvenikt-hadzhi-vasil-nikolov-maratoneca-probyagal-sm.html
"Брей за мазане" - Чудото на Бай Димо
http://zdravenportal.com/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%BE/
Шиповете се лекуват!
http://www.blitz.bg/article/33072

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.