Александър Петков - Капсулна ендоскопия с Pillcam

9573
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Александър Петков завършва медицина в Медицински Университет-София през 2010год. През 2011год. започва работа като лекар-ординатор в Клиника по Гастроентерология и Хепатология във Военно Медицинска Академия. От 2017год. - специалност по Гастроентерология. В момента работи във ВМА, консултира в МЦ „Санус 2000" и „Неоклиник".

Провел е обучителни курсове по Pillcam Капсулна Ендоскопия в Истанбул, Турция през 2015год. и 2016год.

Участия в конгреси, конференции и симпозиуми:

Интернационален Конгрес Advanced Endoscopy Masterclass - Лондон, Великобритания

BulEndo – Интернационален Симпозиум по Гастроинтестинална Ендоскопия – София, България

Национална Конференция по Гастроентерология – Бургас, България

UEG Week – Берлин, Германия

Gastro 2013 APDW/WCOG – Шангхай, Китай

UEG Week – Холандия, Амстердам

EAGEN - Варна, България


Член е на: Българския Лекарски Съюз (БЛС), Европейското дружество по гастроинтестинална ендоскопия (ESGE), Европейска Крон колит Организация и Европейското Обединение по Гастроентерология (UEG)

Извършвани манипулации: абдоминална ехография с Доплер, гастроскопия и колоноскопия с полипектомия, връзково лигиране на варици, Pillcam Капсулна Ендоскопия, насочена биопсия под ехографски контрол. 

Работно време: понеделник до петък 8:00-14:00

град София
* Нео Клиник - бул. „Петко Ю. Тодоров" 20, 1408 ж.к. Стрелбище, София
* МЦ АмериМед - бул. „Александър Малинов“ 80А, София
* Mедицински център „Ориндж” - ул. „109-та“ 19, София

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.